Holnap este KTV

Holnap este elruccanunk karaokezni Mengsivel és Chengennel. Sanyaban már volt szerencsém egyszer ehhez a szórakozáshoz, de itt még nem. Remélhetően jól fogjuk magunkat érezni majd, s a lehetőségekhez mérten (nem a legideálisabbak a termek fényviszonyai) igyekszem majd fotózni is egyet-kettőt.

Ma is volt itt Chengen amúgy, gyakoroltunk egy keveset, meg főleg inkább röhögcséltünk. A dalon már nem nagyon van mit csiszolni, az átkötő szövegek is rendben vannak, pedig még van vagy két hetünk az eseményig.

Azt még ugyan nem egészen tudom, hogy miképpen fogok a szép ruhámban menni, merthogy a földig ér több rétegben. Ha emelgetés nélkül nem lehet benne mozogni, akkor az elég erősen le is fog korlátozni, de ez nem is feltétlenül rossz az esetemben.

Az azért kissé aggasztó, hogy csak a show napján jutok majd hozzá, úgyhogy sokat gyakorolni nem fogok benne, de bízom benne, hogy hasra nem fogok esni nyolcezer néző szeme láttára. Chengen azzal nyugtat, hogy a fények miatt úgyse látni őket, csak pár ezer földimogyoró, de azért kétlem, hogy egyhamar hozzá tudnék szokni ennyi ember tekintetéhez. Nehéz az élet.:)

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

One Comment

  • virágelvtárs

    Dehát karaokézni jó! Én mesteri szintre csiszoltam magam, csak a kínaiak és köztünk szórakozásban KTVben van külömbség kérem. Ezt már 6 éve is láttam. A kínai leül szépen, kezében a mikrofon, énekel. Mellette a többi kínait nem érdekli, kockáznak, isznak. Külfüldi nem ilyen. Bemegy középre és szenvedélyesen énekel bele a mikrofonba, merthogy mindenki kicsit megasztár. Na de igazán csak a én vagyok jó. És ezzel nem illik vitázni, értem?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük