Ruházat kipipálva

Ma Mingchun volt oly jó fej, s eljött velem a ruháért. Igaz, a műsor csak kedden lesz, a dressznek meg napi kölcsönzési díja van, de az üzletben jövő hétvégéig nem lesz senki, így kénytelen voltam ma elhozni.
Mivel ez igazán nem a vásárló hibája, így csak egy napot kell kifizetnie a sulinak, noha péntekig vagy szombatig nálam lesz. (Az nem volt teljesen világos, hogy pénteken már kinyitnak-e, vagy aznap még nem.)

Itthon aztán belebújva hamar kiderült, hogy egyáltalán nem nehéz menni benne, dacára annak, hogy a földig ér. Azt hiszem, a lépcsőzést leszámítva nem lesz rá szükség, hogy emelgessem mozgás közben. Ennek kimondottan örülök.

Cheng’en az előbb ment el, ez volt az utolsó próba, aztán kedden még közvetlenül az ünnepség előtt valahol egyszer nekifutunk, de ennyi. A ruha neki is tetszett.:)

Szurkoljatok majd nekem, hogy ne csináljak semmi nagyon égőt, meg hogy lehetőség szerint olyan helyzet se álljon elő, ahol a műsorvezetésben rögtönözni leszek kénytelen.

Kedd estig már valószínűleg nem írok, addig is mindenkinek kellemes hosszúhétvégi pihenést!

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

2 hozzászólás

  • Arthuro

    Sok sikert! És ne aggódj, semmi baj nem lesz.
    Ha pedig mégis égnél, akkor is nagyon színvesen megnézzük a felvételeket (érzed a finom célzást, ugye? 😛 ), bár azt nem merem megigérni, hogy nem leszel kikacagva nagyon csúnyán 😀

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük