Eldőlt

Jelentem, a hezitálásnak és a kedves olvasók idegesítésének vége szakadt.
Ezekben a pillanatokban végeztem a foglalással. Január 27-én kelek útra Hongkongból, s február 14-én szállok fel Bangkokból vissza Wuhan felé.

Nem lesznek pandák. Hacsak a szingapúri állatkert nem tart belőlük 1-2 példányt, mert oda jó eséllyel elmegyek.
Most már csak a két időpont és helyszín közötti teret kell betölteni. Egy biztos, megyek. Délre. Délkelet-Ázsiába. Szingapúrba, Malájföldre és a thaiokhoz. Most már nincs visszaút.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

5 hozzászólás

  • grovian

    Ha szereted a madarakat, akkor melegen ajanlom szingapuri Jurong Bird Parkot. Gyakorlatilag egy madar-allatkert, mindenfele ubercuki madarkaval.

    Van egy nagy nyitott (de haloval fedett) ter is, ahol madarkaja van kirakva es amint kezbeveszed, odagyulnek kored es foleg rad. Mikor ott voltam vagy 4 papagaj ult a karomon es volt egy aki a polom varrasat nezte kajanak 🙂

    http://www.birdpark.com.sg/en/

  • dailyvicodin

    Szingapúri Állatkert
    A világ legnagyobb állatkertjei között tartják számon a Szingapúri Állatkertet, amely 1973 júniusának végén nyitotta meg kapuit a látogatók előtt. A 28 hektáros területen több mint 2500 élőlény él emberséges körülmények között. Megközelítőleg 315 fajt tekinthetnek meg itt az érdeklődők, melyek 16 százaléka minősül veszélyeztetettnek. Találkozhatunk itt kenguruval, tapírral, leopárddal, fehér tigrissel, sőt, még jegesmedvével is, amely tartása a trópusokon óriási kihívás.

    A Szingapúri Állatkertben él a világ legnagyobb orángután populációja, hozzájuk kapcsolódik az állatkert egyik legnépszerűbb programja, a Reggelizz az orángutánokkal, melynek keretén belül nagyon közeli kapcsolatba kerülhetnek a vendégek a békés jószágokkal. Az Ah Meng nevű orángután 2008-ban pusztult el, aki az egész szingapúri turizmus jelképe volt, még Michael Jackson is meglátogatta. Az Éjszakai Szafari is különleges élményt jelent, amelyen évente több mint egy millióan vesznek részt.

    Semmi panda 🙁

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük