Áprilisi tréfa helyett

Sajnos nem nagyon volt miről beszámolnom a napokban. Ennek az oka leginkább az, hogy nem történt semmi érdemleges.

A jó idő beköszöntött, már vagy egy hete nem kell pulcsi sem odakinn, tartósan húsz fok feletti értékek fordulnak elő. A lakás átmelegedése pár nap csúszással következett be, így aztán erősen meglepett, amikor múlt héten sikerült túlöltöznöm magam a 26 fokban. Az órák közt szünetben lopództam vissza felsőt cserélni.

Az étkezés terén is remekül alakulnak a dolgok. A Zhongbai bevásárlóközpontban továbbra is van bagett, én meg előszeretettel fogyasztom is, amikor csak hozzáférek.

Ma sikerült egy kis bonyodalomba keveredni. Át akartam rakatni a reggeli órámat (csak ma, nem állandó jelleggel), írtam is az egyik diáknak, hogy ne fáradjanak, mert elmarad, az új időpontot meg majd közlöm. A csoportot előző szemeszterben Javier tanította, így tőle kértem el a számot.
Nem tudom, jót adott-e, mert mialatt gyanútlanul itthon végeztem a dolgaimat, Zhao Sheng keresni kezdett, mint az őrült. Még nem beszéltem vele, de a jelek szerint nem jutott el a tudatukig, hogy lemondtam az órát, helyette valahogy úgy értelmezték, hogy nem jelentem meg. Majd elsimul valahogy, legrosszabb esetben levonják a béremből.

Este valószínűleg VIP lesz Richarddal és Javierrel. Valami április 1-jei tematikás buli várható. A plakátok alapján legutóbb a lezuhant utasszállítóra alapozták a bulit, kis felfújható repülőket lógatva a mennyezetről. Kínában minden eladható. Akkor is, ha kicsit morbid.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük