Irány Kasgár!

Hirtelen ötlettől vezérelve, s mert nem mostanában leszünk errefelé, úgy döntöttem, lelécelünk pár napra körbenézni Kasgár (Kashi) városába. Az egyik leginkább nemzetiségi terület, még fellelhető, bár egyre zsugorodó óvárossal.
Ezt is ki kell próbálni, jó lesz!

 

kashi.jpg

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

5 hozzászólás

  • sellőlány

    Elégtétellel olvastam az összefoglalót, különösen a fenyegetős részeket. Bár abban, hogy biznisz életed és a tanítás Kína legvégén mennyire lett volna hosszútávon működőképes, már korábban is voltak kétségeim, nyilván nem miattad, hanem az iskola rendszere miatt. Kissé rizikós volt ezt a lapot fizetés után kijátszani, de mindenképp dicséretes a kivitelezés. Szerencsére Alma megértette a helyzetet, és ez meglepő módon mégis vall némi intelligenciára. Jó levezető utaztatást a vidéken, és élvezzétek ki a helyi adottságokat! (Remélem, előkerülnek a kommenttársak, esetleg új regisztrált olvasók is hamarosan, mert kissé egyedül érzem a platformon magam.

  • Madame Pamacs

    @ Liping: Csatlakozom az elöttem szolohoz! Elvezzetek a videket, kerlek sok kepet tölts fel rola. Valoszinüleg az eletben nem fogok arra jarni…Nagyon kivancsi vagyok, mi következik most a kinai karrieredben! :-)En nagyon szurkolok Neked, mint eddig is mindig.

    @sellőlány: Gyorsan irtam, hogy ne erezd magad egyedül! 🙂

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük