Munka előtti megbeszélés

Tegnap összefutottunk a cég két emberével Shenzhen belvárosában, a MixC névre hallgató bevásárlóközpontban. Elég rongyrázós környék, Gucci, Georgio Armani és hasonló boltokkal telepakolva. Vásárlás nem volt, csak egy kávézóba ültünk be, ahol nagyjából vázolták a hongkongi munkával kapcsolatos tudnivalókat.

 

Szerencsére küldenek majd kocsit, így nem kell egyénileg utaznunk Hongkongba, s a hotel és az esemény is egy helyen van, így a városon belül sem lesz bonyolult a logisztika.

 

Kiderült egy jó hír is, eszerint ez még nem a vége a munkának, ugyanis október körül lesz még egy esemény, addig még folytatódik, s ez egyúttal azt is jelenti, hogy férjem addig is kapja a pénzét. Újabb jó hír, hogy az a következő jelenés a tervek szerint Balin kerül lebonyolításra. Indonéziában még sosem jártam, így reméljük, valóban ott lesz majd. Kiderül idővel.

 

Hongkongba 19-én indulunk majd, s 23-án jövünk vissza. Talán még tetszeni is fog. 

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

2 hozzászólás

  • sellőlány

    Bali nem tipikus Indonézia, de busszal át lehet menni Javára, ami viszont tipikus – Borobudur, Bromo, Yogyakarta („Yogya”) megér egy kanyart. Vannak szervezett körtúrás minibuszok is elég jó áron, azokkal elég hatékonyan be lehet járni Java érdekes részeit, ha kevés az idő. Az esti kajapiacokat ki kell próbálni, de készülj fel: minden csíp, bármit eszel. 🙂 Ugyanakkor a nyugatiak szinte a világ minden konyhája ugyanúgy képviselteti magát turistásabb helyeken és a comfort food lelőhelyeket se kell sokáig keresni.

  • Liping

    @sellőlány: A tipikus, jávai Indonézia nem annyira vonz, ha magamtól mennék, a Fűszer-szigetek, Borneó, Celebesz, hasonlók érdekelnének jobban. Ha megyünk Balira, az úgysem a kirándulásról fog szólni, nem lesz idő mászkálni, csak lébecolunk a hotelben feltehetően.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük