Hurrá, nyaralunk!

Holnap ilyenkor már úton leszek, úgyhogy kicsit megsűrűsödtek a teendők. Összeírtam a kis listámat, hogy mi kell az útra, így szépen ki lehet majd pipálni mindent bepakolás közben.
Kell a szervezettség, mert elég szétszórt tudok lenni, így talán nem marad itthon semmi. Vagy legalább semmi fontos.

Megfőztem az itthon lévő 10 kacsatojást, jó lesz elemózsiának. Ma még boltolok is, venni némi tápanyagot meg kólát, hogy ki ne száradjak Chongqingig. Lezajlott a nagymosás is, a ruhák szép tiszták, s csak arra várnak, hogy besuvasszam őket a hátitáskába.
Bőröndöt nem viszek. Egyrészt cipelje a halál, pláne végig az állatkerten, másrészt eleve nem szeretek annyira turistás lenni. (Jó, itt a külsőm miatt mindenképp lebukok.)

Összeírtam minden kódot, ami a jegyekhez kell, átnéztem Wanzhou és Sanya térképét, mégis miképp jutok a vasútállomásra illetve az utóbbiban a szállásra.

Biztos mókás lesz, valami úgy is történik, amivel nem számolt az ember, de remélem, semmi kezelhetetlen, s szerda estére gond nélkül megérkezem.

A szálláson van wi-fi mindenfelé, elvileg a szobákban is, ha ezzel sem lesz gond, akkor szerdán már írok egy keveset (aztán meg valószínűleg alszom egy rendeset a kétéjszakás vonatutat kezelendő).
Szóval kívánjatok nekem szerencsés utat, szerdán jövök! 

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

7 hozzászólás

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük