Gasztro: medúzaszezon

Xianning bevásárlóközpontjait elöntötte a medúza. Mindenütt van belőle, szárított, meglehetősen bizarr formában. Még sosem kóstoltam, de egyszer lehet ki kellene próbálni.

WP_20140114_001.jpg

Találtam ma a nagy Zhongbai mellett egy valamivel kisebb belvárosi élelmiszerboltot is, ahol a helyi viszonyokhoz mérten egész sok importcikk volt fellelhető. Vettem is egy szimpatikusabb gabonapelyhet és még Kinder csokoládét is. A medúzán is gondolkodtam, de azt inkább nem vállaltam be. Fogalmam sincs, hogy kellene elkészíteni.

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

4 hozzászólás

  • virágelvtárs

    Nem, nem egyszerű valóban, de megéri. Reggel be kell áztatni, estére jó. Este felvágod, ízlés szerint wokban zöldségekkel vagy hússal összesütöd, isteni lakoma, és egészséges! Enjoy.

  • sellőlány_

    Hát basszus, pedig már azt hittem, Vietnámot felülmúlni ilyen szárított dolgokban alig lehet…. Ja egyébként én ott szárított tintahalon gondolkodtam, de aztán láttam, hogy készül (egy koszos padra voltak kiteregetve, miközben száradtak és tele voltak legyekkel), igy gyorsan le is mondtam róla.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük