Túlélőcsomag megint

Miután kicsit már kezdtem unni az R-Mart baconjét (micsoda igények, egy pár hónapja, vagy épp tavaly ölni tudtam volna ezért is), így a pénteki kiruccanáson tettem még egy próbát a Carrefourral.

Bár a tavaly májusi látogatásomkor csak pár csoffadt bagettszerűséget találtam ott, ezúttal határozottan jobban jártam. A pékáruk még frissek voltak, ráadásul háromféle kenyér és háromféle bagett is volt.  Be is vásároltam.

A sajtoknál is üdítő kínálatot találtam. A szokásos, nem annyira finom Kínában gyártott cheddar és edami (ezek is csak Wuhanban, Xianningben persze nem, a szokásos alatt az R-Mart értendő) mellett volt igazi import ementáli is.

A legjobb azonban csak ezután jött. A megszokott bacon mellett kétféle olasz szalámi is volt, a milánói verzióból került is a kosaramba.

Nagyvárosban kéne lakni…

WP_20140321_079.jpg

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

One Comment

  • virágelvtárs

    Hogy ráültek a kanapéra fotózkodni, ennivaló jószágok, és hogy néznek bele a kamerába awwww! Persze Szalámiék megint az első sorban akartak lenni. A margarin meg hogyhogy lemaradt a csoportképről, csak nem elaludt a hűtőben megint?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük