Tengeri herkentyűk

Ízlés dolga, hogy ki szereti őket, ki nem, de Kínában hozzájuk jutni nagyon egyszerű. Különösen a part mentén, ahol napi szinten a táplálkozás részét képezik.

 

Erre, Wuhanban azért elsősorban a klasszikus hármas (csirke, disznó, kacsa) a legnépszerűbb, de mint az alábbi képek is mutatják, a guszta herkentyűk bőséges mennyiségben és igazán elfogadható áron kerülhetnek a vásárló kosarába.

 

A tengergyümölcs-kedvelők csorgassák a nyálukat!

 

wp_20151112_16_22_07_pro.jpg

wp_20151112_16_22_17_pro.jpg

wp_20151112_16_22_21_pro.jpg

wp_20151112_16_22_43_pro.jpg

wp_20151112_16_23_12_pro.jpg

wp_20151112_16_23_21_pro.jpg

Hozzászólnál Facebook fiókkal?

One Comment

  • virágelvtárs

    Ezek mind mind nagyon jók, és a számomra már dögunalmassá vált kínai ízek mellett ezek jelentették a változatosságot. Sörkertekben grillezve, megsütve, mindenhogy.
    Kagylók, csigák, tintahalak kis- és nagyhalak!
    Egy szívfájdalmam van, NEM tanultam meg elkészíteni őket. Mea maxima culpa.

    MÉÉÉG AKAJOK!

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük