Tengeri herkentyűk
Ízlés dolga, hogy ki szereti őket, ki nem, de Kínában hozzájuk jutni nagyon egyszerű. Különösen a part mentén, ahol napi szinten a táplálkozás részét képezik.
Erre, Wuhanban azért elsősorban a klasszikus hármas (csirke, disznó, kacsa) a legnépszerűbb, de mint az alábbi képek is mutatják, a guszta herkentyűk bőséges mennyiségben és igazán elfogadható áron kerülhetnek a vásárló kosarába.
A tengergyümölcs-kedvelők csorgassák a nyálukat!
Hozzászólnál Facebook fiókkal?
One Comment
virágelvtárs
Ezek mind mind nagyon jók, és a számomra már dögunalmassá vált kínai ízek mellett ezek jelentették a változatosságot. Sörkertekben grillezve, megsütve, mindenhogy.
Kagylók, csigák, tintahalak kis- és nagyhalak!
Egy szívfájdalmam van, NEM tanultam meg elkészíteni őket. Mea maxima culpa.
MÉÉÉG AKAJOK!